فایل کده

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی و کاربردی

فایل کده

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی و کاربردی

تهیه و تولید و خواص کاربردی روغن نباتی

به کلیه اعمالی را باعث جداسازی اسید چرب آزاد و فسفاتیدها (صمغ) در روغن خام می گردند تصفیه وروغن اطلاق می شود. رنگبری ، بوگیری، و هیدروژناسیون جزء تصفیه به شمار می آیند. روغن خام می تواند به دو روش تصفیه شود که عبارتند از : 1 ـ روش مداوم شیمیایی 2 ـ روش فیزیکی. تصفیه فیزیکی در مقایسه باتصفیه شیمیایی به تکنولوژی پیشرفته تری نیاز دارد. با استفاده از روش فیزیکی می توان روغن خام را در طی دو مرحله تصفیه نمود. دما تصفیه تصفیه روغن بروش شیمیایی در طی شش مرحله انجام می شود تصفیه فیزیکی دارای مزایا و معا ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.