فایل کده

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی و کاربردی

فایل کده

مرجع دانلود انواع فایلهای دانشجویی و تحقیقات دانش آموزی و کاربردی

بررسی انواع روش و تجهیزات خشک کردن مواد غذایی - 22 صفحه فایل ورد

                خشک کن های کابینی   این خشک کن از دست ۀ خشک کن های غیر مداوم است که در حد عملیات های کوچک یا نیمه صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد . خشک کن های کابینی همان طور که از اسمشان مشخص است به صورت یک اتاق یا کابین ساخته می شوند . هوا بوسیله ی فن از میان گرم کننده های این دستگاه عبور داده و توسط صفحاتی به نام BAFFIE این هوای گرم در داخل دستگاه هدایت می شود . درجه حرارت هوای مورد استفاده بین c 65 – c 60 و حداکثر تا c 90 است . ج ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.