
فهرست مطالب خلاصه فارسی ۱ مقدمه: ۳ فصل اول: زمینه پژوهش و مروری بر اپیدمیهای رخ داده از شیر ۵ فصل دوم: کلیاتی در خصوص بستنی ۱۸ ۲-۱: تاریخچه بستنی ۱۹ ۲-۲: تعریف بستنی ۲۰ ۲-۳: ارزش غذایی بستنی ۲۲ ۲-۴: مواد تشکیل دهنده بستنی ۲۴ ۲-۴-۱: چربی ۲۴ ۲-۴-۲: مواد جامد غیر از چربی ۲۵ ۲-۴-۳: قند ۲۷ ۲-۴-۴: مواد امولسیون کننده ۲۹ ۲-۴-۵: مواد پایدارکننده ۲۹ ۲-۴-۶: مواد طعم دهنده ۳۰ ۲-۴-۷: مواد رنگ دهنده ۳۰ ۲-۵: فرآیند تولید بستنی ۳۰ ۲-۵-۱: مرحله دریافت ۳۰ ...